Video

Want motivation? Find a purpose!

21 jan

Afgezien van een aantal geldwolven zijn de meesten van ons het tijdperk van ‘zoveel mogelijk geld verdienen’ toch wel voorbij. Materie is niet zaligmakend, persoonlijke ontplooiing des te meer. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat organisaties erg creatief moeten zijn in hoe ze hun personeel kunnen blijven motiveren. Met de opkomende vergrijzing in het verschiet en de toenemende tekorten aan personeel met specifieke skills wordt deze uitdaging alleen maar groter. Een zak met geld zal het dus niet doen, maar wat dan wel? Bekijk dit filmpje!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: